När Pennan Glöder

Vad jag har skivit i helgen. Jag har skrivit, skrivit och skrivit så många beskrivningar på olika maträtter att nu efteråt är det nästan är svårt att skriva ett vanligt inlägg här på bloggen utan att vilja kalla det för lite lättsamt syrligt eller läckert läskande. Arbetskadad å det grövsta, som det så fint heter. Till och med Molly betraktar jag som en välmarinerad kycklingklubba med pigga och krispiga ben. Och då ska vi inte ens gå in på Jimmys saftiga kotletter. 

Men nu är jag i alla fall klar. Jag har verkligen slitit med att få det färdigt och nu släpper jag det, tar helg de timmarna som är kvar och imorgon lämnar jag in allt. A work well done, tänker jag och ger mig själv en mental high five.

Ett stycke frasig finne med överkokt hjärna.

Ett stycke frasig finne med överkokt hjärna.

Nu kanske ni kommer med ett frågande finger och undrar hur det egentligen gick med de där stegen som skulle traskas av. Och ingen fara i skogen, även där hann jag landa på +800. Så nu är det dags att stänga av datorn, stänga av hjärnan och varken gå ett steg eller skriva en rad tills...... well. Imorgon.

#slutsomartist