Lugn & Ro

Dagen är avklarad och efter det obligatoriska yogapasset kan jag slänga mig i soffan och inte röra en muskel förrän det är dags att gå upp imorgon. Molly körde sveriges snabbaste nattning genom att artigt räcka över nappflaskan, bräka ledset som ett litet lamm i en halvsekund och sen vända sig om och somna. Lite paff över det snabba förloppet stod jag där med hakan någonstans vid knäna men samlade snabbt ihop mig och min förvåning och lämnade rummet. 

Vi har varit iväg en herrans massa idag och efter att ha vaknat från sin tupplur klockan 10.30 så har hon inte sovit en sekund. Och då har jag ändå försökt att få henne vila lite i både vagn och bil men hon har bara hakat på som en vinkande, tapper liten soldat och vägrat sova. Så hon fick slippa. Jag var lite orolig för att hon inte riktigt skulle palla fram till nattning utan att göra kaos med mig och sin omgivning men efter raketnattningen och inga större katastrofer kan jag nog konstatera att det blev en win-win.

Plugga har jag inte orkat idag, jag har skrivit på rätt friskt på min sista inlämningsuppgift och tänkte att imorgon när Jimmy kommer hem från jobbet får han ta över den tappra lilla soldaten så att jag får stänga in mig i ett rum och avsluta reportaget som jag håller på och pular ihop. Efter det är det bara en examinationsuppgift samt slutprovet kvar och sen är det färdigpluggat. Happy halleluja.  

Jimmy är iväg på jobbmiddag ikväll och jag får soffan för mig själv. På agendan står Prison Break som jag pinsamt nog håller på och plöjer igenom och utöver det ska jag käka upp mina salladsrester, hoppas på att leksakerna inte sätter igång och psykar mig igen och bara njuta av lugnet och tystnaden. För när hela familjen är up and running är det inte riktigt lika lugnt och harmoniskt.

#soundofsilence