Ljusdal

I måndags gick de flesta jag känner tillbaka till jobbet. Vi som däremot har tre veckor kvar i frihet packade istället bilen och åkte upp till Ljusdal och där var vi sen i dagarna två och andades frisk luft, umgicks och fångade så klart en Pokemon eller två.

I mitt huvud skulle vi ligga ute på den stora tomten och lapa både sol och kaffe, ta harmoniska promenader inne i stan (hehe, stan..) och käka glass eller ligga på närmsta strand och tävla om vem som gör den största bomben från bryggan. Det var i mitt huvud det. I samma sekund som folket gick tillbaka till jobbet drog även sommaren och vädret som varit de sista dagarna kan nog inte kallas någon annat än.... höst?

Ändå tog vi vårt somriga ansvar och körde både lite minigolf och strosade runt på stan. Lite för att röra på oss i snålblåsten men även tack vare påtryckningar från vissa (nämner inga namn) som ville besöka kommunens enda pokestopp för att klara sig genom kvällarna på landsbygden. I brist på Pokisar (det kryllar inte av dem ute på fårfälten direkt) tyckte jag dock att vi skulle kunna leva lite i den vanliga världen också och istället fånga ett får eller välta en ko, men av oklara anledningar blev det inte av. 

Två sköna dagar var det, och ett stort tack till Madde med familj som tog så väl hand om oss.

DSC_0344s.jpg

#hälsingland