Kalasdags

I onsdags hade vi kalas i Uppsala för Molly som fyllde ett år. Hon firades av släkt, familj, några småkompisar och gudföräldrar. Och ungefär så här såg det ut:

Ett stort tack till alla som kom och förgyllde hennes första födelsedag och ett stort tack till farmor och farfar som ordnade det så fint. Ett stort tack till hela familjen i Uppsala även för de två senaste dagarna som vi hängt runt där och blivit ordentligt bortskämda med god mat och sällskap. 

Nu är vi åter hemma igen med allt det innebär. Tvätt, disk och andra rutiner. Men först bryter jag mot det sistnämnda genom att ta min favoritislänning under armen och hinka lite vin ikväll. Varken islänningar under armen eller hinkvis med vin brukar tillhöra de dagliga rutinerna förstår ni. Tyvärr skulle man väl kunna säga. Kul ska det bli!

#kalashitkalasdit