Bröllop vid Fryken

Nu är vi hemkomna från Kil där vi varit på bröllop i helgen. Eller nu och nu, hemma har vi varit sen i söndags men ibland tar det lite tid att masa sig till datorn.

Det var ett väldigt fint bröllop och en fin helg och för att sammanfatta det lite kort så gick det till ungefär så här:

Bilresan dit gick bra. Molly höll sig glad och lugn ända fram till den sista timmen när tålamodet började ta slut och då var det bara att sitta och bräka Bä Bä Vita Lamm tills halsen värkte för att hålla henne nöjd. Jag fick även hjälp av lite finska barnsånger som jag fått låna av syrran och de hjälpte faktiskt en liten stund. Vad Jimmy tyckte om dem låter vi vara osagt. Av ren respekt för mitt kära land.

När vi kom fram till campingen var det dags för golf som Jimmy var med på. Jag tackade tacksamt nej och lekte med Molly istället då golf inte riktigt är en grej för varken mina nerver eller svaga handleder. Minigolf däremot brukar gå ner. På kvällen var det middag på puben som vi tänkte äta i lugn och ro eftersom Molly enligt våra beräkningar skulle somna vid nio men hon höll stabilt låda till klockan elva och till slut tvingade vi henne och oss själva i säng.

På lördagen var det dags för den stora dagen. Vigseln.

Och det var ett väldigt fint bröllop. En väldigt fin kyrka, ett väldigt vackert brudpar och allt var väldigt fint ordnat. Jag är så glad att jag fick springa runt och fota det hela.

Efteråt var det middag och fest på golfklubben och även här vägrade Molly följa våra sovplaner, hur vi än travade runt golfbanorna med henne i vagnen. Till slut gav jag upp och tidigare än beräknat traskade vi tillbaka till stugan hon och jag. Väl där somnade hon ganska fort och det gjorde även jag. Inte lätt för en liten att vara på fest.

På söndagen bjöds det på brunch men eftersom vi gick upp tidigt och ville komma hem rätt tidigt skippade vi den och började köra hemåt istället. Och tur var det, några timmar senare smällde det på E18 och där hade vi nog sen snällt suttit i de kilometerlånga köerna istället för att vara hemma i tryggt förvar. Men en missad brunch är en missad brunch och det kommer alltid finnas ett hål i mitt hjärta (eller magsäck) av saknad.

Tack till Lisa och Niklas för en fint bröllop och en fin helg! All lycka till er!

#inödochlust