Semester

Så, nu är vi äntligen där. Och som vi har längtat. Vi har alltså semester. I två dagar har vi haft det nu och hittills har vi hunnit med följande.

Shopping
Vi hängde i Mall of Scandinavia en halv dag. Där hittade vi dock ingenting vilket både kan tolkas som ett bra samt ett dåligt resultat. Dåligt eftersom vi ska på bröllop på lördag utan att ha någonting på oss och bra eftersom Mall of Scandinavia är inte direkt det enda stället som jag besökt den senaste tiden. För några dagar sen sprang jag och köpte mig ett nytt objektiv förstår ni, samt en välbehövd kameraväska. Och som bekant så är inte såna prylar så överdrivet billiga. Antaa visan viheltää, som min finska mor hade sagt.

-Ursäkta men vad sa du nu, undrar ni lite mer svenska varianter?
-Äh, skitsamma. Moi mukulat, svarar finska jag. 

Foto
Jag älskar mitt nya objektiv. Älskar. Det är nästan så att jag sover med den under huvudkudden och klappar den ömt över linsen. 

-Oj, sicken kärlek. Då måste du fotat en del nu, undrar ni?
-Bajsar björnen i skogen, undrar jag?

Även ett gäng hästar slank ner där på fotofronten. Oturligt nog dagen innan inhandlandet av det nya objektivet. Synd.

Pokemon
Självklart har vi tankat hem appen och kört. Men inte så mycket som jag velat tack vare regn, nytt objektiv och ett ständigt shoppande. Men några har vi fångat. Eller det är mest Jimmy som fångar, till mig kommer de av någon anledning springandes. Jag hade till exempel en hängande i baken utanför Net on Net häromdagen. Snuskemon, säger jag bara.

Flygplan
Jag vet inte riktigt vad det är med mig och flygplan som lyfter och landar, men sina passioner ska man följa och därför åkte vi till Arlanda idag för att speja efter lite plan. Och fick vi se några? Jajamen. Jag var hur nöjd som helst och Molly som kanske borde blivit mer impad blev mest misstänksam och taggade över bilarna som åkte förbi på vägen. Men lite kul tror jag nog att hon tyckte att det var.

Yoga
All day, everyday. Gissa vad jag ska göra nu? Namaste.

Varit coola
Alltid.

#vacaymode