Hushållssysslor & Prison Break

Hushållssysslor är vad vi har sysslat med idag. Och gudarna ska veta att jag är trött på det, men vad ska man göra när man is livin la vida housewife. Morgonen har gått åt att vika tvätt, tvätta tvätt och hänga tvätt. Sen har vi varit och handlat mat och när jag väl kom hem efter att ha släpat på både barn, barnvagnar och kassar hade jag kunnat svära på att min rygg gått av och mina armar förlängts med ungefär två decimeter.

När Molly somnade vispade jag ihop lite kesoplättar och medan jag mumsade i mig min enkla lunch satt jag och kollade på Prison Break. Och viss stress medför det mig alltså. Det är så att min kära Jimmy inte kollar på serien. Bara ibland. Så ibland följer han med i flera avsnitt och ibland hoppar han över det. Men när han väl vill titta igen måste jag återberätta allt som hänt sen senast och i den här serien är det inte helt lätt att hänga med i vem som blåser vem för tillfället. Alla har kört om sin polare tre varv runt vid det här laget och det är så många myndigheter inblandade att det bara är en tidsfråga innan skatteverket hoppar fram ur buskarna och kräver Scofield på kvarskatt. När händelserna i dagens avsnitt började utvecklas i rasande fart hade jag två val. Att stänga av och vänta till karln kommer hem eller sätta mig och utforma någon slags mind map över befintlig status för att kunna återberätta allt. Jag valde det förstnämnda. 

Lika bra. I samma sekund vaknade Molly ur sin dvala och nu ska vi ut och gå långpromenad med dessa två: 

Det ska bli skönt att komma ut lite. Alla behöver vi ett litet break ibland. Om det så är från fängelset, återberättningsplikt eller hemmasysslor.

#amen