Sommaridyll

Idag hängde jag och Jenny plus våra yngsta (eller jag har ju bara en så hon är väl äldst, yngst och mittemellan på en och samma gång) runt i solen. Jag och Molly hängde dock mest i skuggan eftersom som den ansvarstagande mor jag tydligen är så glömde jag solhatten, smörjde inte in ungen och sket i det här med täckande kläder. Bra där. Men men, i skuggan är det inte heller helt fy skam en dag som denna och senare när Molly fick sitta i vagnen och skugga sig hann jag tydligen vistas i solen så det räckte och blev över.

Hur menar du nu, undrar ni?
Har ni sett danska flaggan, undrar jag?

En mycket trevlig dag. Vi picknickade, gungade, matade ankor och tittade på djur på 4H.

Väl hemma igen körde vi badpremiär på balkongen (mest Molly) och medan hon plaskade runt som en solstinn fisk i sin lilla balja grillade vi samtidigt på lite köttbitar som vi åt med färskpotatis och bearnaisesås. Till efterrätt körde vi så klart glass och jordgubbar. Ni hör ju, en helt och hållet idyllisk sommardag. En sån dag som man kommer att tänka tillbaka på en äcklig dag i november och saknaden kommer att sitta som en smäck i själen. Helt klart. 

#makingmemories