Update

Eftersom jag inte direkt är en hejare på att skriva på denna sida längre så kör vi ännu en uppdatering om det senaste som hänt:

Bebisar
Den 2 Juni ploppade min älskade brorson Elliott ut. Min bror är nu förälder, jag är nu faster och Jennifer som gjorde ett sjuhelvetes bra jobb för att föda fram den lilla guldklimpen är nu äntligen mamma. Ett stort grattis till dom!

Årsdagar
Samma datum firade även jag och mitt livs kärlek fyra år ihop. Detta kom han ihåg och skickade därför ett fint blombud som gjorde mig väldigt glad. Jag däremot hade huvudet någonstans där solen inte skiner och gjorde ingen större motprestation. Jag missade det, helt enkelt. Vi kan nog säga att det nu står 1-0. De andra åren har vi missat datumet tillsammans och har därför stabilt legat på 0-0 fram tills nu.
 

Fest
Molly sov hos farmor och farfar i Uppsala en helg och vi passade på att ha fest. Det var mycket trevligt att få leka något annat än Imse Vimse Spindel, att bara få sitta i lugn och ro och släppa alla rutiner man har. Min hälft höll däremot stenhårt på läggningsrutinerna och ville natta sig själv redan klockan 23.00. Klockan 00.00 förlorade vi honom helt trots mina försök till att få liv i stackaren genom att med benen i kors sitta och strila på honom med en vattenspruta. Detta gav ingen som helst effekt så därmed var festen slut för vissa. För vissa andra, lite mer rutinerade finnar, höll natten igång til 04.00. Tanten kan.

Yoga
Jag trodde att min Yoga Camp på Youtube skulle ta mig fram till jul att plöja igenom, men tji fick jag när jag helt plötsligt började yoga varje dag. Så efter dagens pass är jag klar. Inte ens en månad tog det tror jag. Jag har fastnat för det totalt och utnämner min yogastund till den bästa stunden på dagen. Love it. Namaste på den liksom.

Plugg
Det är väl den största anledningen till att det inte uppdateras så flitigt härinne längre. Efter dagens plugg, bebis och den obligatoriska yogastunden finns det inte så mycket ork kvar. Och jag kan erkänna att jag kan ha tagit mig lite vatten över huvudet när jag valde att börja plugga. Att plugga som föräldraledig var inte så lätt som jag hade föreställt mig, men det är bara att tugga sig igenom det. Det är snart över. Däremot så börjar det gå riktigt bra. Från att fått lägsta betyg på första inlämningsuppgiften har jag nu börjat klättra på betygskalan. Heja mig!

Molly
Den lilla rackaren måste vara i en utvecklingsfas för nu går det i rasande fart. Efter att inte fått tänder sen i mars har hon nu kläckt tre stycken på en och samma gång och en till är på väg. Hon har lärt sig att stå utan stöd, kläcker ur sig nya läten varje dag och är så sjukt nyfiken på allt som händer omkring henne. Så sjukt roligt. Skratta har hon också börjat göra. Från att låta som en skadeglad kråka vid glädjestunder har det nu mer och mer börjat bytas ut mot ett äkta barnaskratt. Och min själ smälter lite mer för varje gång. 

Så, det var det. Man kanske ska börja uppdatera lite oftare ändå. Så att man slipper plöja sig igenom sju mil text i varje inlägg, tänker jag. 

#skärpning