Home Office

Denna lediga dag har karln och barnet åkt ut på äventyr för att ta vara på den fina dagen, precis som resten av landet som enligt mina feeds inte gör annat än lapar sol och leker. Tji fick lilla jag som inte fick följa med utan snällt stannade hemma där jag likt Ferdinand får sitta i skuggan och lukta på mina tangenter. Jag ska alltså jobba.

För att göra det lite roligare har jag flyttat ut på balkongen där jag sitter bland blommor och bin och skriver så tangenterna glöder. Och när jag sitter och lapar kaffe, hör fåglarna kvittra i trädet bredvid och tittar omkring mig så inser jag att det faktiskt inte går någon större nöd på mig. Look at me liksom, working from the comfort of my own home. 

Plus att när skriverierna börjar gå överstyr och hjärnan kokar inifrån kan jag bara ta en paus, sätta mig på den soliga delen av balkongen och värma upp den utifrån också. Kanske bränna en och en annan tentakel.

Det blir nog en bra dag det här.

#lyx