And that was the weekend

Det blev en heldag hos syrran i fredags. Jag åkte dit redan på morgonen för att hjälpa henne med att ta hand om lilla Meja medan hon satt och jobbade (syrran, inte Meja) och nu när Molly börjat växa till sig så kunde faktiskt kusinerna leka lite på riktigt för första gången. Väldigt gulligt.

När syrran pillat klart med jobbet sitt ville hon också ut och leka. Så vi drog och gungade där hon prompt (och med eventuella påtryckningar från sin lillasyster) skulle visa hur man gör när man gungar. Och hoppar så högt att inte ens tuppkammen får plats på bild. 

Det vart lite väl mycket för ett 35-årigt hjärta tror jag, för efter det var det färdighoppat. Resten av dagen gick åt promenad och lek och när varsin karl anlände där mot kvällskvisten tände vi grillen, käkade grillmiddag och slukade några liter glass till efterrätt. 

And that was friday.

På lördagen åkte Jimmy iväg på svensexa och jag och Molly hade en dag för oss själva. Det firade vi med att åka på Kungsfesten i Kungsängen där vi mötte upp syrran med familj igen och gled runt och kollade på militärer, basketspelare och en och en annan kotte som fick prova på att släcka eld. Vi avslutade med att handla på en överfull Coop där jag med stor beslutsångest krafsade ihop dagens middag, ställde mig i en milslång kö bara för att få den kassan som jag i en evighet köade till avstängd mitt framför nosen på mig och jag fick påbörja det milslånga köandet igen. Så fan heller tänkte jag, stegade fram till första bästa personal-nisse, räckte fram den fulla korgen och marscherade därifrån med sura steg. Sen åkte jag till Hemköp och fick plocka ihop allt igen. 

Ja det var väl lite hetsigt och något kontraproduktivt gjort, påpekar ni.
Ja kanske. Men någon måtta får det ju vara, svarar mogna jag.

Kvällen spenderades med kaffe hos Leofer och när Molly somnat låg jag i min ensamhet och betade av Netflix tills jag fick tvinga mig själv i säng. Mycket skönt.

And that was saturday.

Söndagen innehöll en bakfull karlslok, veckohandel samt picknick och lekparkshäng med Leofer. Molly fick till sin stora glädje gunga lite mer och den här gången var det ingen som utförde farliga stunthopp. Tidsfråga det där känner jag.

På kvällen vann Finland VM-silver och det var ju ändå lite synd. Men frågar jag min finska själ så känns det helt ok ändå. Silver är ju nästan guld kan man tänka. Säger vi. Hyvä hyvä.

And that was sunday.

#underbartärkort