Dansa, Pausa!

Jahapp. Long time no see, ännu en gång. Vad har hänt sen senast då?

Tja... En del plugg som ni kanske förstår men också en del yoga. Faktiskt. Jag påbörjade min 30 days of Yoga på Youtube för ett bra tag sen, och efter att det legat lite på is så fick jag helt plötsligt någon slags eld i baken och körde klart det på några dagar. Det blev helt enkelt 113 Days of Yoga lite snabbt uträknat, men det måste ändå vara bättre än inga dagar alls. Och nu har jag påbörjat 30 nästa. Får se om jag är klar innan jul.

Och på tal om graciösa (nåja) rörelser så var vi på Älvsjömässan i söndags där Funky Kidz show gick av stapeln och min syrras duktiga lilla Meja uppträdde.

Det gjorde även Panetoz och det svängde till den milda grad att jag var tvungen att grabba tag i Molly för att skaka loss lite. Att grabba tag i Molly var alltså ett sätt att på ett legitimt sätt få dansa och pausa lite, istället för stå och svaja för sig själv och därmed förlora den lilla värdighet man byggt upp under åren. Det svängde även till den grad att både jag och syrrans sambo Andreas i samförstånd nickade till varandra och tankarna landande samstämmigt på hålligång och mysiga drycker. Men lugna puckar. Den 4 juni blir det fest och då får jag dansa, pausa och mysdricka hur mycket jag vill.

#grönbete