9 Månader

Idag är det 9 månader sedan vi (mest jag) kläckte ut vår älskade unge. Det är ju ändå en lite speciell dag kan jag tycka, lika länge inne som ute liksom. Sen att vi idag varit osams så pass mycket att det istället känts mer som sju svåra år är en helt annan femma. Men nu ligger den lilla bråk-parveln och sussar så sött och alla bråk är bortglömda ända till imorgon när vi kör igång med nya friska tag igen. 

Molly:
Du är nu 9 månader. Du kan vinka och säga hej, du har precis lärt dig att säga mamma ordentligt och säger även baba när du hör att någon kommer in genom dörren där vid sex-tiden. Du kryper inte men ålar med en jäkla fart. Spciellt när du ser att jag ser att du har siktat in dig på sladdarna under tv-bänken. Du går stabilt om man håller i dig och kan utan problem dra upp dig mot saker. Du älskar att klättra. På mig, på soffan och det mesta du kommer åt. Om du fick välja vilken present du ville på din jubileumsdag skulle det nog bli ett mindre berg. Du älskar mat till och med mer än en saftig sladdhög och gråter förtvivlat när maten är slut. Det spelar ingen roll om du ätit trettio bananer och sju portioner gröt, sorgen är lika stor ändå. Tills du hittar en sladd att slicka på, eller ett eller annat att bestiga. Du är fortfarande världens coolaste unge och vi älskar dig mest av allt. Även fast jag idag funderade på att sälja dig för ett billigare kilopris.

#foreverinlove