Frilansande Fredag

Inför den här helgen har jag samlat på mig både steg och förnödenheter. Vi gick en runda idag som gjorde att jag ligger på stabila +2000 steg och tog även en sväng förbi affären där kaffeförrådet fylldes på. Efteråt gick vi hem via strandvägen och jag passade på att kubba runt med kameran i högsta hugg. Man samlar på sig bra med steg när man förlorar sig i fotandets underbara värld.

Men vadan detta hamstrande med både steg och kaffe kanske ni undrar. Eller det kanske ni inte gör, men jag berättar ändå.

I helgen ska jag faktiskt sitta och jobba. Jag har fått ett frilansjobb på att skriva ingresser å det oändliga hela helgen, eller så långt som mitt lilla monster nu tillåter och det kommer nog inte bli så mycket tid till annat. Så ikväll när ni sitter och dubbeldippar era små chipsbitar eller slurkar rödvin utan en tanke på morgondagen, så sitter det här snillet och skriver så tangenterna glöder. Nu kommer jag i alla fall få reda på om det där hjulet innanför pannbenet faktiskt snurrar eller om hamstern helt enkelt är död.

Trevlig helg!

#allworknoplay