Mecking

Ja här sitter jag och sliter mitt hår. Jag vill nämligen gärna att bloggen ska vara som ett fritt flöde, istället för att man ska behöva klicka sig in på varje inlägg.

För det är väl bättre? Trevligare? Mer gemytligt?

Och det lyckas jag att ändra. Däremot får jag inte till det så att man även kan kommentera och skicka mig lite hjärtan efter varje inlägg. Då måste man banne mig klicka sig in ändå. Jag blir tokig. Jag meckar och googlar som om det inte fanns en morgondag, eller så mycket jag hinner mellan blöjbyten och lill-bossens befallningar, men ändå så går det inte.

Så om ni undrar vad jag gör denna transport-tisdag så är det ungefär det. Det kan även vara läge för en förvarning om att om ni klickar er in här och möts av blinkande enhörningar (dock förmodligen icke-kommentarbara) eller text på kinesiska så bli inte förvånade. Det är ingen raketforskare som sitter här och meckar.

#error