Natt på hotell

På Mollys namngivningsfest firade vi även min och Jimmys födelsedag och därför fick även vi lite presenter. En av de fina grejerna var en natt på hotell. Och då i januari kändes det som att det var ungefär sju svåra år till dagen i mars när rummet då var bokat, men hopp sa det bara och nu är vi där.

Idag åker vi alltså iväg till Quality Hotel vid (i? på? nära?) Mall Of Scandinavia. Där ska vi sen i tystnad begrunda den bajsblöjefria miljön och sedan dra på oss galastassen (nåja) och dra iväg till stan där vi ska bli bjudna på middag. Ännu en present vi fick den eminenta kvällen. Två flugor i en smäll tror jag det kallas.

Det känns ju lite sorgset att lämna den babbande lilla motorbåten hemma.  Men det är nog ingen fara. Vi har så klart ställt fram vatten och en skål med foder så hon borde ju klara sig tills vi kommer hem. Haha. Skoja. Hon stannar hemma med sin gudmor och mormor så det kommer inte gå någon större nöd på henne. Men det ska bli skönt. Ett tårfyllt farväl eller inte. Den här finnen kommer garva hela vägen till bussen.


#freedom