TBT Preggo Edition

Den 23/11-2014 fick jag det berömda plusset på stickan. Inte helt oväntat då jag travat runt på Ullared hela helgen med begynnande trötthet och stabil värk i magen. Lilla Molly var på väg. Dock med det dåvarande arbetsnamnet Chalupa Batman. 

Här nedan följer en liten nostalgitripp.

I vecka 23 började jag inse mina begränsningar gällande kläder...

I vecka 23 började jag inse mina begränsningar gällande kläder...

... och i vecka 28 fick Molly sin första lördagsgodis. Det var gott lät hon hälsa.

... och i vecka 28 fick Molly sin första lördagsgodis. Det var gott lät hon hälsa.

I vecka 35 firades det midsommar...

I vecka 35 firades det midsommar...

... och sommaren med ett kvällsdopp i vecka 37. Molly badade i mig och jag i sjön. Cirkeln är sluten, tänkte jag och orsakade en svallvåg eller två.

... och sommaren med ett kvällsdopp i vecka 37. Molly badade i mig och jag i sjön. Cirkeln är sluten, tänkte jag och orsakade en svallvåg eller två.

I vecka 38 hade vi grillmiddag...

I vecka 38 hade vi grillmiddag...

... och 9 dagar senare, i vecka 39+5 ploppade hon ut.

... och 9 dagar senare, i vecka 39+5 ploppade hon ut.

Tänk så enkelt det var, kan man så här i efterhand känna. När minnerna av andnöd, foglossning och vätskefyllda tentakler konstigt nog är utsuddade och utbytta mot ett behagligt moln av rosa skimmer. Helt galet. Hon må vara många saker den där Moder Natur, och smart är definitivt en av dem.

#memorylane