Sockrockande Cirkussälar

Då kickar vi igång den här veckan. Och det är glädjande nog en kort vecka. Ja för alla som jobbar då, jag som mammaledig har ju evig semester (?) men det är alltid trevligt att ha den där andra hälften hemma. 

Idag hade jag tänkt att ta en längre promenad men pga min oförklarliga frossa så hade jag ingen lust att bege mig ut i det halvdana vårvädret. Som motion blev det istället att öva på koreografin till dansen. Då jag missade en lektion så sitter den ännu inte riktigt som det ska, så jag måste lägga på en växel och smäcka in den i muskelminnet. Det är i alla fall bra motion och ännu bättre underhållning för Molly som satt som en fågelholk och undrade vad mamma höll på med. Och eftersom jag kompletterade det hela med både glada tillrop och en del taktfast handklappande så kan jag nog i framtiden även titulera mig som en fullfjädrad cirkussäl.

Av de otaliga par strumpor jag sett i mina flöden förstår jag även att denna vecka kickas igång med att rocka sockorna. Men eftersom vi i det här hushållet hellre äter på sockor än rockar dom så får den delen vaja på halvstång. Men det var värt ett försök.

#rockasockorna