2 Mars, 2 Tand

Medan Molly sover sin tredje tupplur idag så hinner jag skriva en rad eller två. Nu har det gått några dagar sen sist igen. Man tänker att man ska sätta sig och plita ner något lite kvickt men något kommer emellan och helt plötsligt har det gått en halv vecka. Tiden går fort när man har roligt, så att säga.

Ja sen förra inlägget när jag skrev om sovrutinerna så har det faktiskt fortsatt att gå bra. Och vi tycker att det bara blir lättare och lättare att få henne att somna. Däremot så tror jag att hon kan ha varit härinne och när hon läste om min segervittring  skrattade hon säkerligen ett ondskefullt skratt och med den lilla magen guppandes gned hon de små labbarna mot varandra i ren förnöjsamhet och satte sin nästa plan i verket. Nämligen att gå upp kl 05.00 varje dag.

Inte ok.

Jag har inget emot att gå upp tidigt, faktiskt, men när inte ens Nyhetsmorgon (som jag för övrigt älskar) har börjat så är det okristligt tidigt. Så är det.

Det har varit en lite kämpig tid annars också. Magen på den lille stackaren har inte riktigt varit som den borde vilket har gjort att varje blöjbyte har resulterat i både en högtrycksdusch och ett klädbyte. Hon har också varit något otroligt klängig och ledsen. Verkligen utöver det vanliga. Och idag kom förklaringen. Den andra tanden. Vad ont det måste göra när den tränger igenom. Man vet ju själv hur överjävligt irriterande det är att bara ha en liten inflammation i tandköttet. Så nu är det bara att räkna med ett världskrig varje gång en tand bryter igenom. Hur många är det kvar? 65? Herregud. 

#babyvsteeth