Dessa morgnar

Ja då sitter man här ännu en gång. Det är lördag, klockan är 06.30 och jag har varit vaken i över en timme redan. Men som ni kanske förstår så är jag inte ensam.

Morgonpigg anledning.

Morgonpigg anledning.

Förra lördagen blev jag också uppjagad klockan 05.00 och det firade jag med att av oklara anledningar sätta mig och byta elavtal. Idag för jag den fina traditionen vidare och avslutar det hela genom att ta tag i alla blanketter jag fick hemskickade. Undrar vad det blir nästa gång? Jag tänker nästan att jag borde starta en följetong om vad man kan göra så här okristligt tidigt på lördagmorgnarna. 

Sopsortera? Gå igenom försäkringarna? Rensa avloppet? Starta en kompost? Möjligheterna är oändliga och nu får jag nästan ta och tygla mig innan det blir olidligt med all spänning.

#not