Publicerad!

Idag fick jag veta att vimedbarn.se tar in en av mina texter som fredagskrönika och jag blev så fruktansvärt glad!

Ja men det var väl roligt, tänker ni.

Jajamen, men för mig är det till och med bättre än så. Roligt är som en fis i rymden i jämförelse. Jag bloggar liksom inte för att sprida ordet om mitt innehållsrika (nåja)(hehe) liv utan mer för att det är just i skrivandet som jag vill utvecklas, och i framtiden - i min drömvärld - försörja mig på. Så när någon vill sprida mina ord vidare, stort som litet, kan jag inte göra mer än att ta det som världens komplimang. Och det tror jag att alla som skapar i en form eller annan kan känna igen sig i.

Så idag när min första publicering sker kan jag inte vara något annat än sjukt glad. Nästan så att jag blir helt wild and crazy och drar till med två sorters chips till fredagsmyset.

Den publicerade krönikan hittar ni HÄR.

#celebration