Taggade Tulpaner

Igår var det vår på riktigt. Det kändes nästan overkligt att kunna sitta och äta lunch ute i solen och inte ens min huvudvärk som flimrade i takt med solstrålarna kunde förmildra den glädje jag kände över den fina dagen.

Jag blev så taggad att jag till och med var tvungen att pila till affären och köpa tulpaner. Sen var det raka vägen hem och i ungefär fyra andaktiga sekunder stylade jag upp vårat hem till ett mer vårvänligt ställe.

Självklart åkte kameran fram för dokumentation och när den lilla tulpanbuketten inte räckte till längre fick även vinterblommorna skärpa till sig och sadla om till en mer vårig attityd.

Idag verkar vädret vara exakt lika bra som igår och därför förenar vi nytta med nöje och promenerar till Bolinder Strand där ännu en fotosession kommer gå av stapeln. Kanske hittar man en gås med vårkänslor som vill visa upp sina nya badbyxor. Eller något annat som hör den annalkande sommaren till.

#nubörjarlivetigen