Träningsvärk & Vinskallar

I måndags kom träningsinspirationen tillbaka och det blev promenad, träning OCH ett yogapass. Detta ivriga vevande resulterade så klart i sverige värsta träningsvärk och den gjorde gårdagens dansklass till något nådigt plågsamt. Denna klass skulle vi självklart öva på massa nivåskillnader där man sakta, saaaaakta skulle ner på huk samtidigt som man skulle skaka axlar, lyfta bröstet och hit och dit. Detta skulle självklart utföras med en ståtlig hållning och fullständig självkontroll. Haha. Eller hur. Jag som knappt kunde ställa mig upp från en stol liksom. Utöver det var varje höftrullning som en ondskefull massage inifrån och därmed lärde jag mig en värdefull läxa att aldrig mer träna dagen innan dans.

Efter klass fick jag trösta mig med tapas och några glas vin. Och det är konstigt hur man ibland kan bälga i sig vin en hel kväll utan att bli varken snurrig eller må risigt dagen efter (nåja) medan andra gånger kan man knappt lukta på ett glas eller två utan att bli fnissig och dagen efter känna sig överkörd av någon som tyckte att det var så kul att dom backade över en och gjorde det en gång till. Idag lider jag alltså av det sistnämnda.

Dagens aktivitet blir i alla fall Jakobsbergs Centrum där jag och Jennifer ska leta efter present till min systerdotter Meja som igår fyllde hela fem år. Grattis!

Världens bästa femåring.

Världens bästa femåring.

Men tills Jennifer vaknar från sin graviddvala ska jag ligga i soffan och njuta av Mollens första tupplur. När hon vaknar igen och sätter igång med sina kraftiga avgrundsvrål kommer den här lilla vinskallen önska sig till andra, ljudlösa breddgrader.

Ondska i ett glas.

Ondska i ett glas.

#imtoooldforthisshit