Solo

I påskhelgen som närmar sig tänkte vi först på fredagen åka till Uppsala där Jimmy skulle vara förkläde på sin brors födelsedagsfest. Sen skulle vi hänga kvar i Uppsala under lördagen och på söndag skulle vi till Bro på min systerdotters kalas. Bra plan. High five på den liksom. Förutom att födelsedagsfesten visst var idag. Och kalaset nästa vecka. Vi må ha en talang eller två i den här familjen, men att hålla koll på planer verkar inte vara en av dom.

Familjen Talang

Familjen Talang

Så här sitter jag alltså helt solo på kvällskvisten. Jimmy fick i ilfart åka till Uppsala medan jag valde att stanna hemma med Mollbot. Jag kände att nu när hon sover så dåligt så vore det att be om problem om hon på ditresan skulle somna en timme i bilen och lite lagom vila upp sig till sin egentliga sovtid. Men det går ingen större nöd på mig. Så länge jag har en påse ostbågar (kommentarer om att det var just såna som inte skulle hamna i det lilla kakhålet undanbedes) och en bok så klarar jag mig rätt långt. Molly sover gott sen länge. Vi hade vällingpremiär idag och hon verkar sova rätt bra på det. Jag var lite orolig att det kanske inte skulle duga men hon slukade i sig allt utan att ens känna efter. Ungen som dunkade en och en halv portion gröt och en hel banan till middag liksom. Det är ju inte direkt någon sparvunge vi har fått. Eller så föll helt enkelt inte det äpplet långt från sina päronträd. Så kan det vara. Och med dom visdomsorden djupdyker jag ner i min ostbågepåse och rockar det där som kallas egentid.

#trevlighelg