Isolation

Jag tycker vi har varit så hemskt isolerade sista tiden, jag och Mollen. Det har inte blivit så mycket promenader, öppna förskolan ställde vi in den här veckan och eftersom hon hade såna problem med magen i förra veckan så vågade man liksom inte ta sig ut någonstans. Inte för att vi skulle haft så mycket att välja på ändå. Därför blev vi extra glada när Sara meddelade att hon var hemma och kommer att vara det ett tag framåt. Utan någon större eftertanke packade vi bilen och drog iväg till stora landet Bålsta.

Mycket trevligt. Skönt med lite sällskap (av någon som kan säga mer än ba-ba) (blir lite mer djup i samtalen då), lite kaffe och the fact att vädergudarna drog fram ett vårväder dagen till ära gjorde inte saken sämre. Och nu när man fått erfara hur världen ser ut utanför dessa fyra väggar smider vi medan det är varmt och drar därför till Mall Of Scandiavia. Men det får bli imorgon.  Det gäller att sprida ut det roliga. Ransonera.

Vad gör folk egentligen när de är föräldralediga? Vad gör ni? Finns ni? Ho ho?

#börjarblisvårtattroasig