Hey Shorty.....

..... It´s my birthday!

Så sant som det är sagt. Idag fyller man alltså 33 år. Man är lastgammal, trött, sliten och med bara ett ögonblick eller två kvar tills pensionen börjar flöda. Kul.

Näe nu skoja jag bara. Jag må vara 33 år gammal och det kanske räknas som lite lastgammalt, men ändå är jag pigg som en iller och smidig som ett kylskåp. Och bara det är ju värt att firas.
Dock har vi inte firat så mycket. Vi hade ju festen efter namngivningen där vi firade både min och Jimmys födelsedag, så den delen har liksom varit avklarad ett tag nu. Däremot var inte det ett hinder för att få världens bästa present av världens bästa sambo. Gissa vad jag fick?

Gissa. Gissa.

Jajamen. En alldeles egen systemkamera. Ni kan ju förstå att jag fick rejält med eld i där solen inte skiner, och resten av helgen har gått ut på att dokumentera exakt allt som skett. Nästan så att jag hänger på stackars Jimmy på toa och dokumenterar. Men riktigt där är vi inte. Än.

Vi har alltså haft lite av en födelsedagshelg då jag fick presenten redan igår. Så efter att presenten var inhandlad drog vi fram madrasser, byggde en säng framför tv:n och hade den mest chilla dagen någonsin. Plus lite god middag, ett glas vin och ett par (kilo) lösgodisar.

Idag när det var den riktiga dagen till ära fick jag starta det hela med frukost på sängen, nyhetsmorgon och en gosig och ganska gemytlig bebis faktiskt, som försökte dra loss min näspiercing endast ungefär 150 gånger. 

När morgonchillet var avklarat ville jag dra till närmasta utsiktsplats och testa kameran. Och är man födelsedagsbarn så får man dokumentera samma grässtrå från alla håll och kanter, hur många gånger än man vill, utan några som helst protester eller högljudda suckar. Perfekt.

Och när jag fått dokumentera i alla de fyra vädersträcken var det dags att pallra vidare med dagen och över till brorsan där det var fika med familjen.

Och efter det, ännu en god middag.

Och nu sitter jag här och jäser. Dricker ett glas rödvin, skriver och låter Jimmy ta hand om allt som har med ansvar och barn att göra. Såsom varje nybliven 33-åring sig bör.

#imajollygoodfellow