En Dag På Landet

Igår åkte vi iväg till Sara och Cribbe som bor på landet ute i Bålsta. 

Meh, det är inte landet bara för att det är Bålsta, säger ni.
Jo, om man EFTER att man kommit till Bålsta måste köra i 15 minuter till, rakt ut på stora fältar och tills man tror att man är vilse så är det landet, säger jag.

Där hängde vi hela dagen. Promenerade i skogen, fotade, käkade middag, värmde tassar framför öppen eld och hängde till och med en stund i stallet. Allt som man bör göra när man är på landet helt enkelt. Men pricken över i:et var ju ändå när jag tittade ut genom vardagsrumsfönstret och såg en fasan med sin polare som kom tassandes förbi. Och medan stora snöflingor föll, passerade de det stora äppelträdet och tittade samtidigt förstrött på hästen stod en bit ifrån och betade rofyllt. 

#idyll