Fotoblogg?

När dagarna rinner iväg kan det vara svårt att klämma in promenader, vilka jag i vanliga fall är ganska noga med att komma ut på. Dels för att det är bra för Molly med lite dagsljus och frisk luft, men också för att vissa andra har några till gravidkilon att bli av med. Och frisk luft skadar nog inte den rackaren heller. 
Igår hade vi hela dagen på oss men istället saknades det lite.... lust. Men måste man, så måste man och för att göra det lite roligare tog jag även med mig kameran. Jag har ännu inte testat att fota utomhus och tänkte därför slå två flugor i en smäll.

Dock började det bli rätt tråkigt efter ett tag. Att fota är nämligen "att tämja ljuset" har jag fått lära mig. Men när all ljus landar på 50 shades of grey så är det inte roligt.( Här skulle jag  kunna dra iväg med ett litet skämt känner jag, men av rumsrena skäl så låter jag bli.) Allt är grått och trist. Marken, himlen, träden  - allt.

Exempel:

Så jag gick hem.

Men har det här gått och blivit någon slags fotoblogg nu, tänker ni?
Nej, absolut inte. Men som jag sa i mitt inledande inlägg så kan jag inte riktigt bestämma mig för vilken slags inriktning den här bloggen ska ha. Det svänger lite för mycket i både humör- och lustförrådet för att kunna smala av till bara en sak. Var dag är en ny dag och hur den ser ut vet man inte. 

Så just nu; En fotoblogg. Och efter att haft terminens första dansklass ikväll kommer det säkert bara handla om magrullningar och höftskak.
Eller kanske till och med en kombination av dessa två. Foton magrullningar och höftskak. Haha. Not.

#någonmåttafårdetvara