Öppna Förskolan

Idag drog vi som sagt till öppna förskolan i Kungsängen där vi mötte upp Jenny med dotter.
Och det var SKÖNT att komma ut och hänga lite med folk. Jag var rätt duktig på att gå på öppna förskolan här i Kallhäll ett tag, men sen tiden började krocka med klockslaget för dansklassen så har det har inte blivit av på flera veckor. Det var dags att komma ut och rasta kotten lite helt enkelt. Och på måndag har vi en ny dejt, den gången kör vi på den i Bro. Det blir lite av en kommunturné helt enkelt, som en barturné men ändå verkligen inte.
Hur som helst, Bro. Det kan bli roligt. Får se hur många rackare man känner igen där (min uppväxtort för dom som inte vet). 
Jag tror också att det kan vara kul för Molly att hänga runt lite. Leka lite med andra ungar, träffa andra människor och få se på fler nunor än min lilla griniga. 

Jenny och Molly

Jenny och Molly

Kan även vara så att vi faktiskt klär på oss i kristlig tid imorgon och knatar över till den här i Kallhäll. Den är öppen på förmiddagen och den brukar vi också missa, då någon inte vill kliva upp i tid. Nämner inga namn.

Nu blir det yogapass nr 15. Det går framåt.

#andthatswednesday