Transport-tisdag

Och så var det tisdag igen. Transport-tisdag med dansklass ikväll. Typiskt nog så valde Mollen att vakna redan sex imorse, så om dagen brukar kännas lång i vanliga fall, så är den nog idag.... extra lång. Konstigt nog så har tiden gått rätt fort. Hittills har vi betat av nyhetsmorgon, frukost, mellanmål och en solig liten promenad. 

Och soligt var det. Det kändes som en redig vinterdag ända tills jag passerade rännan där snön som solen smält strilade ner. Då kändes det som vår. Och jag blev röksugen.
Det kommer inte att bli lätt när våren kommer och man kan sitta ute i solen, dricka kaffe och inte har en graviditet som håller en tillbaka. 

Nej, nu har jag inte tid att sitta här och filosofera. Jag måste gå och ta hand om min lilla vildpåse som för tillfället står och slickar på sin fars nytvättade mjukisbyxor.

#norestnoplay