Utveckling

Nu när jag ändå har gått bakåt i utvecklingen till 2007 och startat en blogg igen så tänkte jag dra det hela snäppet längre, till 1993 som är en ungefärlig tid för när jag pysslade sist. Jag har alltså köpt en färgläggningsbok.

-Oj så innovativt av dig. Precis som resten av Sverige, tänker ni.
-Ja, men ändå inte, tänker jag.

Jag satt faktiskt en dag och funderade på färgläggning då mina tankar vandrade till all framtida pyssel jag och Molly kommer att syssla med. Det vill säga noll. Nej men jag är inte direkt den pyssligaste kniven i lådan, när jag var liten till exempel fick mina läraretvinga mig att pyssla en stund innan jag fick läsa. Kul unge. Men hur som, när jag satt och funderade på vad som faktiskt skulle kunna vara roligt för mig med så var det just färgläggning som fastnade. Himla harmoniskt liksom. Bara sitta och följa linjerna som någon annan stackare fått utforma och sen kan man bara sitta där i halvdvala med lite dregel i mungipan och fylla i .
Det var inte förrän en stund efter som jag insåg att det faktiskt är Sveriges största trend. Så för att vara en som konstant utvecklas bakåt så är jag ändå rätt före min tid.

Ikväll blir det första sessionen och jag ser fram emot det redan nu. Kliar i fingrarna liksom. Jag ska fläta håret, sitta med benen dinglandes vid köksbordet och färglägga så pennan glöder tills Jimmy säger åt mig att det är läggdags.

#foreveryoung