Spökande vaccin

-Men då kommer hon vara utvilad och skitnöjd idag, skrev Jimmy tillbaka i ett sms när jag skickade och berättade att Mollbot sovit både sammanhängande och länge inatt.
– Ja verkligen, sa jag och gned mina små labbar mot varandra i ren förnöjsamhet.

Så fel vi hade. Från samma sekund att vi steg upp från sängen förvandlades den söta rufsiga morgonbebisen till det mest missnöjda jag någonsin träffat. Jag undrar om det är gårdagens vaccin som spökar. Att leka med leksaker är det värsta som finns, vid den populära grötfrukosten var det som att försöka mata ett ilsket murmeldjur, prasselboken kan dra åt skogen och inte ens Babblarna är speciellt roliga.

Ibland kan jag lyckas få fram små leenden med tilhörande bra humör men måtte det ena eller andra ta mig om jag vågar röra mig ur fläcken eller ens tänka tanken på att avlägsna mig till tja…. badrummet för att borsta tänderna (jag försökte, hann inte ens lämna vardagsrummet innan jag fick en utskällning). Det är bara att glömma. Dock  blev hon nöjd när hon fick följa med, så tänderna fick sig en borstning. Alltså behöver ni inte ligga sömnlösa över min kariessitution.

Stalking Baby

Stalking Baby

Den enda lösningen på såna här dagar är att gå ut på en promenad, att ligga i vagn är helt ok tycker hon, men eftersom det är kallt (men mildare idag va?) och hon låter så täppt hela tiden vet jag inte om det är så bra. Sen vet jag inte om hon är förkyld eller bara hamstrar snorkråkor till hela grannskapet, men man kanske inte ska chansa med de små liven.

Nu ligger hon i alla fall och trynar till ljudet av tvättmaskiner på Spotify, så nu har jag några minuter på mig att att be en bön om en gladare bebis. Eller att skriva ett blogginlägg om det.

#amen