Bvc & Mulffies

Idag var det dags för 5-måndadersvaccinet och det var inget jag såg fram emot.
3-månadersvaccinet togs nämligen emot med hjärtskärande tårar av både bebis och mamma, mammans var lite mer på insidan bara. Säger vi. Så näe, jag bävade för besöket och funderade på att dra till Sibirien där inga vaccinationsprogram kan hitta oss.

Och nu när vi är inne på det här med Sibirien. Hur kallt är det inte ute? Vad hände? Var det inte bara gröna gräsmattor och pina coladas för en vecka sen? Hujeda mig.

På väg till BVC.

På väg till BVC.

Påpälsad.

Påpälsad.

En sån där bild man måste ta men inte får användning för. Tur att man har en blogg.

En sån där bild man måste ta men inte får användning för. Tur att man har en blogg.

Jobba muff-selfie. Mulffie.

Jobba muff-selfie. Mulffie.

Dock gick vaccinationen hur bra som helst. Min superbebis. Lite gnäll vid första sprutan och lite gråt vid andra. Ingen fara alls. Jag har sett henne ställa till med värre scener när man inte gafflar in gröt tillräckligt fort.

Nu sitter jag och inväntar eventuell feber, men sättet hon ligger och spöar på nallen i babygymmet säger mig att det inte verkar gå någon större nöd på henne.

#nobodyputsbabyinacorner