Dagens Hobby

Ja, då är det varken datorn eller kaffekoppen jag pratar om, utan den fina systemkameran som jag har fått låna från brorsan. Jag ska nu lära mig att fota, tänkte jag, och pluggar därför på för fullt om exponeringstid, slutartid och bländartid. Och för att vara helt ärlig, jag fattar ingenting.
Men det ger sig, det brukar det göra.
Vi är lite sugna på att köpa en egen systemkamera, man fotar ju något fruktansvärt mycket nu när Mollbot gjort entré och då kan man lika gärna fota med lite kvalitet. Och skulle det inte bli något köp så skadar det ju inte att lära sig ändå.

Så medan Molly åker runt på sitt nya vrålåk sitter jag med tungan fel i mun och försöker förstå mig på fotograferingens underbara värld. 

Lite lagom mossig i hjärnan är det dags för en liten paus i pluggandet. Vi ska dra en promenad till Hemköp och handla dagens middag. Vi får besök från Ljusdal ikväll och då gäller det att göda de små liven. Eventuellt dra ett porträtt eller två.

#strikeapose