30 days of Yoga

Periodvis brukar jag köra en del yoga. Jag får ett ryck och försöker lära mig genom att läsa böcker eller titta på någon instruktionsvideo, men tyvärr så brukar dessa ryck sluta på ett och samma sätt:

Dag 1: Läser mer om rörelserna än utför dom.
Dag 2: Släpper boken lite och koncentrerar mig på rörelserna.
Dag 3: Bara sneglar i boken och fokuserar mest på rörelserna.
Dag 4: Full fokus på rörelserna.
Dag 5: Börjar det inte bli lite tråkigt nu?
Dag 6: Uppåtnedåt hund, höger vänster, blä...
Dag 7: Undrar om den nya serien på Netflix är bra?
Dag 8: Köper ostbågar.

Alltså, jag gillar yoga, jag gör verkligen det. Men när man kört samma sekvens från samma bok eller video i några dagar så börjar det bli rätt tråkigt. Därför är det så bra att jag har hittat 30 days of Yoga på YouTube. Med 30 olika avsnitt som bygger på varandra kan man inte bli uttråkad, man vet ju inte vad nästa eller kommande avsnitt innehåller. Plus att man behöver bara göra som man blir tillsagd. Man behöver varken hålla koll eller räkning och man skippar inte det som man tycker är tråkigt. Annars blir det att man bara tar fyra andetag i den där förbannade hunden, fast man mycket väl vet att det ska vara fem.

Nu blir det avsnitt 2.

#namaste