Rastlös

Idag hade vi verkligen inga planer att vakna upp till. Så vi gick ut på en liten långpromenad.

Och nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Det har varit så mycket med först alla högtider i jul och nyår och sen också namngivningen kort därefter, så nu är man van vid att ha något att rodda i varje dag. Nu är det lite tomt. Ganska skönt, men ändå tomt. 
Jag skulle kunna rensa ur våra blandskåp för att få lite ordning där, det kan jag även ha lovat Jimmy att jag ska ta tag i, men hur kul är det då? Man tar ut en sak, vet inte var man ska lägga den och då åker den tillbaka in i skåpet igen. Det är så blandskåp från första början uppstår och jag är inte helt säker på om man ska jobba emot naturens utveckling.

Näe, jag ska sitta här på golvet och hänga med Mollen tills det är dags att börja steka pannkakor. Öva på att sitta lite och samtidigt snegla på Netflix när tillfälle ges.
Hon sitter här bredvid och snackar för fullt. Hon har lärt sig att säga Ba-ba-ba, så från att hänga runt med en liten motorbåt så är det mer som att hänga med gänget i Babblarna.

#snackpåse