En dag med oss

Vi startade morgonen med lite sänghäng.

Sen hade vi den mest griniga och hysteriska grötfrukosten hittills, så då fick det bli en tupplur igen. Någon måtta får det ju liksom vara.

När humöret stigit lite gav vi oss ut för att ta en promenad. Tänkte kompensera lite för alla småkakor som kan ha slunkit ner. De små rackarna smakar ju lika gott frysta har jag upptäckt, så nu finns det inget som stoppar mig längre.

När vi kom tillbaka tittade jag igenom brevlådan och hittade filten som jag beställde till namngivningen. Tack. 

Om någon undrar vad Finland har med saken att göra så är Vilhelmina från den äldre generationen i vår släkt. Filten blir som en symbol för hennes ursprung men som det viktigaste; en påminnelse för henne om vilket lag som gäller när det är Hockey VM.
Dock måste jag säga att det var den lenaste filten jag någonsin känt på. Kan vara så att ni hittar Laura Irena Heikkilä under den istället.

Sedan vart det lunch och även där överkompenserade jag lite för alla småkakor.

Molly sörplade i sig sin sedvanliga blåbärs- och bananpuré.

Efter maten började det bli griniga toner igen. Så vi sysselsatte oss med att öva på att sitta. 

Igår lärde hon sig helt plötsligt att sitta och nu sitter hon helt själv kortare stunder. Det är någorlunda svajigt fortfarande, vilket ni kan se på den rigorösa säkerhetsanordningen runt henne. Det kan vara något jag i min iver missade igår, vilket gjorde att hon faceplantade rakt ner i en leksakssnigel. Inte mitt stoltaste ögonblick som omhändertagande mor.

Inte heller sittningen dög efter ett tag, så då tog jag fram det tunga artilleriet och riggade upp den bästa barnvakten.

Sen satt vi där och hängde. Mer spännande för den ena än den andra kan man ju säga.

Jag försökte skriva det här inlägget och Molly härmade sin mors kakfasoner.

När varken tvättmaskinen eller datorgnagandet höll hennes humör uppe så var det dags att gå och tryna igen. Och där ligger hon nu, det lilla livet, och lyssnar på tvättmaskiner på Spotify. Jag däremot tjuväter kakor och hänger tvätt. Det är livet.

#kaksnasslare