Namngivningen del 2

Ja vi tågade alltså in till tonerna av Lejonkungen. Molly lyftes upp mot skyarna för att blicka över den stora savannen och medan hon ruskade på sin stabila man så jublade och bugade sig de andra djuren. Typ. Hon blickade över lokalen i alla fall och nog fick hon en rejäl applåd. Efter det gav vi henne de tre namnen vi valt och en gåva tillhörande varje namn. En medaljong för Molly, ett jedisvärd för Leia och en filt med finlandsmotiv för Vilhelmina. Dock ligger filten kvar i USA för tillfället så rekvisitan på scen fick bli en liten Finlands-tröja istället. Sedan var det dags för presentation av gudföräldrarna och sen avslutade vi med lite sång. 

Eftersom vi varken kan sjunga eller kunde komma på någon annan som kan, så gjorde vi det enda rätta. Vi utgick helt enkelt från vad Molly tycker om, det var ju trots allt hennes fest, och bad därför alla ställa sig upp och stämma upp till en gemensam "Imse Vimse Spindel". Det kan nog ha varit den första och enda gången i dophistoria som alla kunde texten på den valda psalmen.

#thinkoutsidetheweb