20 minusgrader

Tack vare sociala medier behöver man inte ens lämna sängen längre för att veta vad det är för status ute i världen, idag behövde jag till exempel inte ens lyfta på täcket innan jag visste att det var 20 minusgrader. Inte en så värst lockande tanke, men vi gick upp till slut ändå. Som tur är så har vi fått hålla oss hemma hittills, men när mor min vaknar ur sin nattjobbsdvala och glider hit så är det dags att pälsa på sig och hämta nycklarna till bygdegården vi har hyrt. Vi ska dit och reka så fort som möjligt så att vi har koll på vad som behövs. Vore ju synd att upptäcka en timme före fest att vi har 150 tallrikar men bara en halv kaffekopp. Hepp.

Fram till att mamma kommer tänkte jag städa. Alltså nu i dopförberedelse-tider så är man ju helt uppe i det och det här med basic-städandet man annars pysslar med hamnar lite lätt på efterkälken. Just nu tror jag att jag varken kan hitta ungen, mina egna tankar eller det lilla vett jag har kvar härinne.

Sen till sist innan jag grabbar tag i dammtrasan vill jag bara påpeka att en viss person faktiskt har namnsdag idag. Nu kan det ju verka som att jag försöker mjölka extra uppmärksamhet här men det är inte riktigt det jag är ute efter, jag säger bara att om man vill döpa en gata efter mig eller resa en staty i min ära så kommer jag inte att sätta emot alltför hårt.

#heyshortyitsmynameday