What a day

Denna dag startade redan klockan 05.50. Högst ofrivilligt från min sida, men vad gör man när Nattkrypet förvandlas något slags Morgonkryp istället. Sen får hon ju i och för sig vara vilket slags kryp hon nu väljer att vara, bara hon fortsätter att sova hela nätter. Det är ungefär det bästa jag någonsin varit med om.

Efter den ofrivilliga uppgången har dagen gått i ett. Och även Molly kände av de tidiga morgontimmarna för hon slocknade i någon timme mitt på dagen. Väldigt behändigt för mig för då hann jag köra tvätt efter tvätt, äta lunch ifred och höra av mig till skolan för eventuella studier. Under kvällen har jag nu också fått iväg ansökan för distansstudier. Om jag blir antagen ska jag läsa en kurs i Medicin under våren och sen är jag redo att ansöka in på yrkeshögskola i höst. 

Utöver det har jag även hunnit med att mecka med denna sida, planera inför dopet, jaga försvunna leveranser på nätet och anmäla mig till nästa danstermin. Så roligt! Jag har varit borta i över ett år pga graviditet och barnakläckande så jag räknar kallt med att vara följsam som en stelopererad orm den första terminshalvan.

Nu vill jag gå och sova. Undrar om Nattkrypet känner detsamma.


#ögonikors