Uppe med tuppen

Inatt hade vi en natt som alla bebisföräldrar drömmer om. Hon somnade, hon sov och väckte inte sin mor en enda gång under hela natten. Därför kunde vi faktiskt gå upp med tuppen. Lika bra att smida på hennes dygnsrytm medan det är varmt, tänkte jag. Därmed befinner vi oss ungefär 3-4 timmar före vår vanliga tidsplan och man undrar ju lite vad man ska göra nu?

Mollbot däremot har inga som helst problem med att roa sig. Hon ligger på sin lekmatta och pruttar med munnen, det är det enda hon gör nuförtiden. Det är som att hänga med en liten motorbåt. Blött blir det också.

Det är jätteroligt att det börjar bli lite mer variation på hennes ljudförråd. Det har länge varit två lägen. Antingen kör hon små små söta puffar med munnen eller så bara skriker hon rakt ut, vrålar till den milda grad att flera lokala hårdrocksband visat intresse.
Självklart så är vi glada över att se en utveckling på det hela. Vi vill ju inte att hon ska puffa sig genom livet. Det är lite som när hon upptäckte sina muskler i ansiktet när hon var nyfödd och övade på att le. Vi hoppades liksom lite på att hon inte övat klart.

#sommonalisaharsittleende