Sinnesförvirring

Jag tog faktiskt tag i det där med att göra en egen hårdonut. Genom att ta ett par benvärmare och några strumpor så knåpade jag ihop en rackare på nolltid.

Demonstration av egen hårdonut.

Demonstration av egen hårdonut.

Och jag var inte klar där. Efter Öppna Förskolan som vi hängde på idag gick jag och handlade lite elastiskt snöre och knåpade ihop ett litet smyckesband till håret av gamla armband.

Demonstration av pyssel.

Demonstration av pyssel.

Demonstration av resultat.

Demonstration av resultat.

Ja det kanske inte är så mycket för er vanliga dödliga, men för mig som är lika pysslig som en träsko så är det här en ganska världsomvälvande händelse. Lägg även till att jag startat en blogg (skrivit har jag i och för sig gjort sen jag var två skitar hög, men viss pysslighet innebär det ändå), köpt en färgläggningsbok och bakat fler gånger inom den senaste månaden än de senaste tio åren. Och då har jag inte ens räknat med all knäckkokande jag sysslade med i julas. Dock kan just det ha varit mer av ett missbrukarbeteende. Enligt min familj i alla fall.

Så vad händer? Varför beter jag mig så här? Sömnbrist? Hormoner? Moderskap? Är jag vuxen nu?

Vem är du? Vem är jag?

Demonstration av förvirrad människa.

Demonstration av förvirrad människa.

#levandecharader