Blöjor & Munkar

Som vanligt började dagen med grötfrukost. Uppiffad med blåbär. Jag tror hon aldrig älskat mig så mycket förut, succé!

Dagens plan var att åka iväg till Outlet och Jakan och jaga rätt på ett par nya skor till festen och en donut i modell större, men när jag såg hur snön vräkte ner utanför kände jag att det var skönare att bara hålla sig inne. Två minuter efter taget beslut slutade det så klart snöa men då var det försent. Morgonrocken och tofflorna hade redan åkt på för att stanna.

Och gällande donuten modell större, så är det alltså en hårdonut som man sätter upp håret med som jag är ute efter, inte en gigantisk i choklad. Eller jordgubb. Med det ena utesluter inte det andra och jag kommer alltså inte att tacka nej till de senare varianterna om någon vill komma förbi med en. 

 

Idag blir det alltså skrota hemma. Diska, städa, föra över foton och leta efter skor på nätet istället. Då kanske man kan jaga rätt på dem imorgon. Gällande hårdonuten har jag googlat fram att man kan göra en egen av strumpbyxor och strumpor. Man kanske kan ge det ett försök och samtidigt pyssla fram ett par återanvändningsbara blöjor så att jag slipper gå till affären sen.

#miljötänk