Discokula

Klockan 09.30 skulle vi befinna oss på Ikea för att möta upp Sara med tillhörande sambo för lite brunch. Det beslutade jag igår vid klockan 23.30. Klockan 05.30 ändrade jag mig dock, för detta var ungefär den tidpunkt Nattkrypet valde att sätta igång med sina serenader. Skulle vi lyckas få ner henne i sömn igen skulle det inte dröja mer än timme innan vi var tvungna att gå upp igen och efter en snabb uträkning med brunch vs. sömnbrist som ekvation bestämde vi oss för att banga.
Den uträkningen fick dock inte paret i Bålsta ta del av, så klockan 09.30 stod de stackarna och hängde på låset och undrade varför de kände sig så ensamma. Man ba förlåt?

Efter missödet bestämde vi oss för att dra och mötas upp i Stinsen istället och ta en fika.

När man fikar med sitt barn och är stolt över allt den gör.

När man fikar med sitt barn och är stolt över allt den gör.

När de du fikar med tycker nästan att det är lika intressant.

När de du fikar med tycker nästan att det är lika intressant.

Jag passade även på att inhandla partystassen till dopet. Och jag kommer att glittra. Oj vad jag kommer att glittra. 
Vi hoppas ju på att dansgolvet ska komma igång där på småtimmarna och bara jag håller mig i mitten och roterar runt i en bra takt så har vi slagit två flugor i en smäll och samtidigt inhandlat en discokula. Och folk som gnäller över den runda klotformen man har efter en graviditet. Ha!

#discofever